Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

norsk fjord.

Vi utför översättningar till och från norska. Skicka era texter så återkommer vi med ett prisvärt offerterbjudande så fort som möjligt.

Turistinformation till och från norska

Vem vill inte resa till Norge och se de vackra norska fjordarna, åka Hurtigrutten och besöka Vestlandet eller Bergen?

Resmålen är många och turisterna likaså. Översättningsbyrån Snabböversättare översätter dagligen olika typer av turistinformation till och från norska.

Bokmål och nynorska

Översättningsbyrån Snabböversättare hanterar och bearbetar olika typer av turistinformation till och från bokmål och nynorska.

Bokmål är den variant som majoriteten i Norge använder. Nynorska studeras i skolan i hela Norge och används som förstaspråk i vissa regioner. Vi har kompetensen och kapaciteten att översätta till och från båda språkvarianterna.

Lokalisering

När en översättning anpassas till olika lokala förhållanden som dialekter, terminologiska uttryck med mera, kallas det lokalisering. Detta är någonting som alltid är inkluderat i våra priser oavsett typ av översättning.

Vi samarbetar med norska översättare som behärskar de olika språken och kan därmed erbjuda kvalitetssäkrade översättningar.

Offertförfrågan

Begär en offert för er översättning genom att skicka era texter via e-post så granskar vi materialet och återkommer så fort som möjligt med ett prisvärt erbjudande.

Kontakta oss

Våra projektledare svarar gärna på de eventuella frågor ni har och hjälper er vidare. Ring oss på 08-58 09 78 77 så skräddarsyr vi er översättning utifrån de behov och önskemål ni har!

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.