Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Vinflaskor.

Vinturismen är stor i Frankrike. Vi översätter turistinformation till och från franska.

Turistinformation till och från franska

Frankrike var under 2013 världens mest besökta land med nära 85 miljoner utländska besökare.

Man kan också se att turisterna idag väljer att stanna längre perioder än tidigare och det mest populära resmålet är Paris.

Översättningsbyrån Snabböversättare hanterar och bearbetar ofta texter inom besöks- och turismnäringen mellan franska och olika språk.

Vinturism – transkreation

Organiserade vin- och matresor till Frankrikes spännande och vackra vindistrikt är en snabbt ökande del i den franska turismnäringen.

Men att översätta mellan franska och andra språk i den här genren kräver också en djupare språkkänsla i såväl käll- som målspråk.

Snabböversättare erbjuder inte bara korrekta översättningar utan bearbetar också texten genom transkreation vid behov.

Det innebär att man översätter en text på ett målande och beskrivande sätt. Man vill väcka läsarnas lust att resa och för all del provsmaka vin.

Målsättningen är alltid att bearbeta en text på ett sådant sätt att översättningen är så lik originaltexten som möjligt. Därför är omskrivningar till exempel ibland nödvändiga om inte ett ord eller uttryck finns i målspråket.

Offert

Mejla det material som ni vill ha översatt till oss så granskar vi informationen och återkommer med en prisvärd offert så fort som möjligt. Anlitar ni oss garanterar vi en kvalitetssäkrad översättning till konkurrenskraftigt pris och en leverans inom och ofta före överenskommen deadline.

Kontakta oss

Ta kontakt med oss genom att ringa 08-58 09 78 77 eller mejla så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er. Vi skräddarsyr och behovsanpassar era texter.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.