Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Pass.

Vi översätter tursitinformation till och från alla engelska språkvarianter.

Turistinformation till och från olika engelska språkvarianter

USA, Storbritannien, Australien, Kanada är några exempel på turistmål där engelska är det officiella språket.

Men språkvarianterna skiljer sig åt på många olika sätt. Här är det viktigt med anpassade översättningar utifrån de geografiska områden där den specifika målgruppen finns.

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till ett stort nätverk av frilansande översättare i olika engelsktalande länder.

Amerikansk engelska, brittisk engelska eller kanadensisk engelska

Om behovet är att översätta turistinformation till amerikansk, brittisk, australisk eller kanadensisk engelska garanterar vi att den som översätter alltid har den specifika engelska språkvarianten som sitt modersmål.

Översättningsbyrån Snabböversättare garanterar dessutom att översättaren har lång erfarenhet inom besöks- och turismnäringen och är väl insatt i den terminologi som gäller.

Lokalisering

Lokalisering innebär att vi behovsanpassar översättningen utifrån läge, målgrupp och andra inverkande faktorer. Mått-, läng-, och enhetssystem är ett bra exempel på vad som skiljer sig mellan länderna.

Vi levererar kvalitetssäkrade översättningar till rimliga priser och kan tack vare modern teknik och översättare i alla tidszoner också lova korta leveranstider.

Offert

Mejla den turistinformation ni vill ha översatt så analyserar vi materialet och återkommer med ett prisvärt erbjudande så fort som möjligt.

Kontakta oss

Vi svarar gärna på era frågor och berättar mer om vad vi kan erbjuda. Ring 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare. Tillsammans diskuterar vi vilken lösning som passar er bäst.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.