Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning av turistinformation från tyska till svenska

slalomåkare

Behöver ni översätta en österrikisk, schweizisk eller tysk turistbroschyr från tyska till svenska? Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om våra erbjudanden!

Många svenskar reser till Österrike, Schweiz och Tyskland på skidsemester.

Resebolag, turistbyråer och andra aktörer inom turismnäringen har därför ett stort behov av att översätta turistinformation från tyska till svenska.

Tysk turistbroschyr till svenska

Snabböversättare bearbetar era tyska texter till svenska oavsett om det är en turistbroschyr, meny, folder eller en annons.

Vi hanterar alla typer av dokument och våra utbildade översättare är noga utvalda utifrån kompetens, erfarenhet och bakgrund.

Anlita oss och få en kvalificerad översättare som behärskar såväl käll- som målspråk och levererar en kvalitetssäkrad produkt som är färdig att användas för er målgrupp.

Vad kostar det?

För att kunna ge er ett exakt pris, ber vi er att skicka in texterna ni vill ha översatta till oss så analyserar vi materialet och återkommer sedan med ett prisvärt erbjudande. Väljer ni att acceptera erbjudandet sätter vi igång med översättningen direkt.

Kontakta oss

Känner ni att ni vill veta prata med någon av våra projektledare ringer ni 08-58 09 78 77. Hos oss får ni behovsanpassade översättningar till marknadens bästa priser.

2016-05-19T08:09:49.1934339Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.