Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Varningsskylt för älg

Tyskar har en förkärlek till våra älgar. Vill ni översätta information om älgar eller annan turistinformation från svenska till tyska? Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer!

Översättning av turistinformation från svenska till tyska

De tyska språkvarianterna är många men översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med översättare i alla tysktalande länder.

Vi anpassar översättningen och anlitar schweiziska, tyska, österrikiska och/eller schweiziska översättare beroende på era behov och önskemål.

Älgar, camping och menyer

Snabböversättare erbjuder översättningstjänster från svenska till tyska oavsett om det gäller information om älgar, campingregler eller er menyer.

Vi bearbetar alla typer av dokument och erbjuder våra tjänster till alla. Så oavsett om du är privatperson eller ni är ett större företag så hjälper vi er!

Vad kostar en översättning från svenska till tyska?

Vi svarar mer än gärna på den frågan, men först måste ni skicka era textfiler till oss så att våra projektledare kan beräkna ett ordpris och skräddarsy en offert utifrån era behov.

Kontakta oss

Bestämmer ni er för att göra en beställning av erbjudandet ni fått så sätter vi igång med översättningen direkt. Ring 08-58 09 78 77 om ni har några frågor så hjälper vi er vidare.

2016-05-19T08:09:25.4350583Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.