Två tallrikar paela

Vi översätter menyer, turistinformation och marknadsföringstexter från svenska till spanska. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda.

Turistinformation från svenska till spanska

Antalet spanska turister i Sverige ökar kraftigt och några av orsakerna till detta tror man beror på förbättrad tillgänglighet, ökad ekonomisk stabilitet och starkare marknadsföring.

Översättningsbyrån Snabböversättare märker av samma utveckling genom en ökad efterfrågan på översättningar av turistinformation från svenska till spanska.

Marknadsföring från svenska till spanska

En stark marknadsföring i olika spansktalande länder har visat sig ge mycket goda resultat inom turism- och besöksnäringen.

Webbplatser, resebroschyrer, digitala utskick och kataloger är några exempel på material vi ofta översätter från svenska till spanska.

Spanska översättare

Våra översättare har, i den här språkkombinationen, alltid spanska (oavsett språkvariant) som sitt modersmål och mycket goda språkkunskaper i svenska.

Dessutom kräver vi att översättaren kan styrka och påvisa tidigare erfarenhet av översättningar inom besöks- och turismnäringen.

Vi översätter efter era behov, önskemål och lokalisering

Behoven för översättningar är naturligtvis olika hos alla våra kunder. Men även om ni vill översätta en restaurangmeny, säkerhetsinformation på ett hotell eller reklambroschyr så är vi säkra på att vi har rätt översättare för just ert område.

Vi översätter alltid utifrån de behov och önskemål ni har och skräddarsyr projektet utifrån dessa. Lokalisering ingår självklart i våra erbjudanden och innebär en lokalt anpassad översättning. Vi tar hänsyn till språkvarianter, dialekter, kulturella skillnader, mått- och enhetsystem och terminologi.

Vad kostar det att översätta en information från svenska till spanska?

För att vi ska kunna ge er en korrekt prisuppgift behöver vi se texterna. Mejla dessa till oss så återkommer vi sedan med ett erbjudande.

Ni avgör i lugn och ro om ni vill gå vidare och väljer ni sedan att göra en beställning sätter vi igång med översättningen direkt. Översättarna jobbar ofta kvällar och helger vilket gör att vi kan leverera snabbt.

Personlig projektledare

Ring 08-58 09 78 77 och prata med någon av våra projektledare så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Den projektledare ni varit i kontakt med blir också er kontaktperson genom hela projektet.

Det ger er en stor trygghet i att kunna vända er till en och samma person istället för flera olika. Men vi arbetar i team så om något händer så finns det alltid någon som är insatt i ert projekt och har all information som behövs för ett problemfritt samarbete och en effektiv kommunikation.

2016-05-19T08:08:59.0824233Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.