Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

En trave stenar

Vi erbjuder översättningar av turistinformation från svenska till norska.

Turistinformation från svenska till norska

Många norrmän väljer inte bara att tillbringa sin semester i Sverige utan gränshandeln har också en stor betydelse mellan våra länder.

Översättningsbyrån Snabböversättare bearbetar ofta olika typer av texter inom turismnäringen.

Kunder och uppdrag

De kunder som anlitar oss för olika översättningar är allt från aktörer inom diversehandeln till resebolag och turistbyråer.

Uppdragen vi får gäller ofta turistinformation på hotell, campingar och turistbroschyrer för olika resmål.

Norska översättare – bokmål och nynorska

Snabböversättare utför översättningar från svenska till både bokmål och nynorska. Med modersmålsöversättare i olika delar av Norge kan vi erbjuda kvalificerade textöversättningar anpassade efter er målgrupps geografiska område.

Lokalisering är ett samlingsbegrepp för anpassade översättningar. Läge, målgrupp, språkkultur, mått- och mätsystem, dialektskillnader är bara några exempel på faktorer som en översättning kan behöva anpassas efter.

Att anpassa en text är extra viktigt i en turistbroschyr till exempel. Här handlar det också om att locka läsaren och målgruppen till att vilja resa till en speciell plats. Då krävs en översättare som kan skriva på ett kreativt sätt och har kompetensen att översätta så autentiskt som möjligt.

Hur beställer jag en översättning från svenska till norska?

Genom att skicka ert textmaterial till oss via e-post kan vi ge er ett exakt pris för er översättning. Vi analyserar texterna och återkommer med ett förmånligt erbjudande som ni får ta ställning till.

Kontakta oss

Accepterar ni offerten sätter vi igång med arbetet direkt. Ring 08-58 09 78 77 och prata med oss om ni har frågor eller vill veta mer. Varför vänta? Ring nu så hjälper vi er!

2016-05-25T11:46:07.6118170Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.