Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Seglingsfartyg

Vi översätter turistinformation från svenska till franska.

Turistinformation från svenska till franska

Många svenska resebolag och turistbyråer anlitar översättningsbyrån Snabböversättare för översättningar av deras turistinformation.

Vi översätter ofta broschyrer, viktig säkerhetsinformation och allmän information från svenska till franska.

Kontakta oss på 08-58 09 78 77 för mer information om översättningar från svenska till franska.

Modersmål franska och flytande svenska

Vi samarbetar med tusentals översättare runt om i världen. Alla har målspråket som sitt modersmål och mycket goda kunskaper i källspråket.

Men vi kräver också att den som hanterar och bearbetar era texter har tidigare erfarenhet av olika översättningsuppdrag inom området turism.

Genom att våra översättare måste uppfylla de krav vi ställer kan vi också garantera våra kunder högsta tänkbara kvalitet. Tack vare modern teknik, god kommunikation och kostnadseffektiva arbetsrutiner kan vi också hålla låga priser och leverera snabbt.

Vad kostar det att översätta en turistbroschyr från svenska till franska?

För att vi ska kunna svara på den frågan, ber vi er att skicka in det material ni vill ha översatt via e-post eller formuläret. Vi återkommer med ett prisvärt offertförslag så fort som möjligt (oftast samma dag) så får ni i lugn och ro ta ställning till om ni vill gå vidare och beställa en översättning av oss.

Kontakta oss

Vi svarar gärna på era frågor och berättar mer om ni ringer oss på 08-58 09 78 77. Vi anpassar era översättning utifrån era behov, förutsättningar och önskemål.

2016-06-14T13:56:42.8600121Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.