Sol över öppet hav

Vi översätter er turistinformation från svenska till finska.

Turistinformation från svenska till finska

Olika marknadsundersökningar visar att rundresor, natur och storstäder är vad de flesta turister tycker är mest intressant när de kommer till Sverige.

Att locka turister till att resa genom reklam och broschyrer, kräver inte bara ett bra språkbruk utan även kunskap om både käll- och målspråkets kultur och ett kreativt skrivande.

Finska översättare

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitas för återkommande uppdrag av färjebolag, terminaler, restauranger och flygbolag.

Uppdragen gäller översättningar av olika typer av turistinformation från svenska till finska.

Den översättare som vi väljer för att hantera era texter har finska som modersmål och talar svenska flytande.

Vad kostar det att översätta en turistbroschyr från svenska till finska?

Priset varierar beroende på mängden text, typ av text och eventuella önskemål från er som kund. Men för att vi ska kunna ge er en korrekt prisuppgift behöver vi se texterna.

Bifoga och skicka materialet till oss via e-post så granskar någon av projektledarna texterna och återkopplar sedan med ett förmånligt offerterbjudande.

Kontakta oss

Välkomna att ringa oss på 08-44 68 58 87 så svarar vi på era frågor och hjälper vi er vidare! Det går även bra att mejla direkt till en av våra projektledare via visitkortet här nedan.

2016-05-31T12:51:09.0660253Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 53 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.