Tallrik med mustig paela

Vi översätter resebroschyrer, menyer och annan turistinformation från spanska till svenska. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Turistinformation från spanska till svenska

Många spanska resebolag, arrangörer och hotell vill ha översättningar av turistinformation från spanska till svenska.

Snabböversättare erbjuder översättningstjänster för dokument som marknadsföringsmaterial, menyer och säkerhetsinformation.

Vi är idag en av Europas snabbast växande översättningsbyråer tack vare kvalificerade översättare, kostnadseffektiva arbetsrutiner och högteknologiska lösningar.

Kunskap, kompetens och effektivitet

De krav vi ställer på den som översätter från spanska till svenska är att modersmålet är svenska och att kunskaperna i spanska kan styrkas.

Översättaren ska ha en relevant bakgrund i förhållande till den aktuella textens ämnesområde och ha tidigare erfarenhet från liknande uppdrag.

Kunskap och kompetens är något alla våra frilansande översättare har och med modern teknik, speciellt framtagna programvaror kan vi hålla mycket hög kvalitet, leverera snabbt och hålla nere priserna.

Vad kostar det att översätta en turistbroschyr från spanska till svenska?

Den totala kostnaden för en översättning oavsett område beror på mängden text, dokumenttyp och era eventuella behov och önskemål. Vi erbjuder behovsanpassade lösningar för översättningar av turistinformation från spanska till svenska.

Skicka textmaterialet ni vill ha översatt via e-post så gör vi en analys och återkommer med ett prisvärt och skräddarsytt offerterbjudande så fort som möjligt.

Kontakta oss

Ring och prata med oss på 08-58 09 78 77 om ni har några frågor eller vill ha mer information om oss, hur vi arbetar och vad vi kan erbjuda. Vi ser fram emot ert samtal.

2016-05-19T08:12:20.2395370Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.