Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Norsk timmerstuga

Vi erbjuder översättningar av turistinformation från nynorska eller bokmål till svenska. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer!

Turistinformation från norska till svenska

Svenskarna reser gärna till Norge för att fiska, vandra eller åka skidor. Med många populära resmål är också behovet av översättningar stort.

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med översättare i Norge och Sverige med lång erfarenhet av den här typen av översättningar.

Norsk turistbroschyr till svenska

Vi erbjuder översättningstjänster från såväl bokmål som nynorska till svenska. Era norska turistbroschyrer översätts på ett språkligt korrekt och kreativt sätt.

Målgruppen för översättningen ska lockas till att vilja köpa era produkter och/eller tjänster. Därför är det viktigt att rätt person hanterar era texter.

Hur beställer jag en översättning från norska till svenska?

Skicka det material ni vill låta översätta genom att mejla texterna till oss. Vi gör en analys och återkommer sedan med en prisvärd offert så fort som möjligt och oftast samma dag.

Ni måste aktivt godkänna offerten för att vi ska gå vidare med projektet. Det gör ni genom att kontakta oss via mejl eller telefon.

Kontakta oss

Kontakta oss via e-post eller telefon 08-58 09 78 77 om ni har frågor eller vill veta mer så hjälper vi er vidare. Vi anpassar er översättning utifrån de behov, önskemål och förutsättningar ni har.

2016-05-19T08:12:49.6644792Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 43 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.