Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Vy över stad

Behöver ni översätta en turistbroschyr om Grenoble från franska till svenska? Då har vi kompetensen ni söker. Kontakta oss på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer!

Turistinformation från franska till svenska

Behöver ni översätta en turistbroschyr om Grenoble eller Versailles från franska till svenska? Då har vi det som krävs för en korrekt översättning.

Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om hur vi kan skräddarsy er översättning efter era behov.

Modersmål svenska och flytande franska

Vi väljer noga ut våra översättare och de vi anlitar för olika uppdrag måste också uppfylla vissa krav vi har.

Med höga krav på att våra översättare besitter den kompetensen som krävs inom olika områden kan vi garantera våra kunder kvalitetsöversättningar utöver det vanliga.

Vad kostar det att översätta en turistbroschyr från franska till svenska?

För att vi ska kunna svara på den frågan måste vi granska de texterna ni vill ha översatta. Skicka in dem till oss via e-post eller om det är en mindre textmängd kan ni även använda formuläret.

Vi granskar materialet och återkopplar sedan med ett prisvärt erbjudande så fort som möjligt som ni får ta ställning till. Godtar ni erbjudandet sätter vi igång med översättningen direkt.

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss på 08-58 09 78 77 om ni har några frågor eller vill veta mer om vad vi kan erbjuda. Ni kan även mejla direkt till en projektledare via visitkortet här nedanför.

2016-05-19T08:13:14.4619587Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.