Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Turistinformation från finska till svenska

Utsikt från båt

Vi översätter turistinformation från finska till svenska. Ring oss på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer!

Svenskar är den största turistgruppen i Finland. Behovet av att översätta broschyrer, webbplatser, skyltar, menyer och allmän information till turismnäringen är stor.

Översättningsbyrån Snabböversättare väljer noga ut den översättare som ska bearbeta era texter.

Bakgrund, erfarenhet, modersmål och kunskaper i källspråket är några av många faktorer vi tittar på innan vi anlitar någon.

Modersmål svenska och flytande finska

Låt oss säga att ni är ansvarig för att allt textmaterial på er färja mellan Finland och Sverige finns tillgängligt på båda språken.

Är behovet att översätta menyer, information i taxfree eller säkerhetsinformation från finska till svenska anlitar vi alltid översättare med svenska som modersmål men som också talar finska flytande och uppfyller de krav vi har.

Anlitar ni oss garanterar vi en översättning av högsta tänkbara kvalitet med snabb leverans och till en rimlig kostnad. Kvalitet behöver inte vara dyrt.

Vad kostar det att översätta en turistbroschyr från finska till svenska?

För att vi ska kunna ge er ett korrekt pris behöver vi granska era texter. Begär en offert genom att mejla era texter så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande snarast möjligt.

Kontakta oss

Vi svarar gärna på era frågor och berättar mer om vilka tjänster vi kan erbjuda er. Ring vårt projektledarteam på 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare! Ni kan även mejla direkt till en projektledare via e-postlänken här nedanför i visitkortet.

2016-05-19T08:13:35.4290552Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.