Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Amerikansk flagga

Vi översätter turistinformation från engelska till svenska. Ring oss på 08-58 09 78 77 för mer information!

Turistinformation från engelska till svenska

Researrangörer. flyg- och resebolag är alla exempel på klientel som anlitar översättningsbyrån Snabböversättare för översättningar av olika typer av turist- och reseinformation.

Vi hanterar och bearbetar dagligen broschyrer, flyers, webbannonser och marknadsföringsmaterial från engelska till svenska.

Amerikansk engelska till svenska – brittisk engelska till svenska

Att översätta en text från amerikansk eller brittisk engelska till svenska ställer också krav på fördjupade språkkunskaper hos översättaren.

Det är inte bara att översätta utan den som bearbetar texterna behöver också ha insikt i olika terminologiska och vanliga uttryck.

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med välutbildade modersmålsöversättare med stor språkkänsla och insikt i de olika engelska varieteterna. Vi garanterar en autentisk översättning från engelska till svenska oavsett engelsk språkvariant.

Ta reda på vad er översättning kostar

Genom att skicka era textfiler till oss via eller genom att fylla i formuläret kan ni begära en offert för er översättning. Vi granskar materialet och återkommer sedan med ett förmånligt erbjudande så snart som möjligt.

Kontakta oss

Varmt välkomna att kontakta oss på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er! Tillsammans skräddarsyr vi er översättning utifrån era behov och önskemål.

2016-05-19T08:14:05.9291049Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.