Datortangenter.

Behöver ni översätta en svensk instruktionsbok till hindi? Vi har expertis inom de flesta ämnesområden. Hör av er redan idag och beställ en offert.

Översättningar från svenska till hindi

Våra indiska översättare hjälper dig/er med textöversättningar från svenska till hindi.

Privatperson, företag eller organisation spelar ingen roll. Enklare eller mer komplexa texter har inte heller någon betydelse.

Översättarbyrån Snabböversättare har expertisen inom breda som smala ämnesområden.

Lokalisering – hindi

Lokalisering är en av orsakerna till vår framgång på marknaden. Det innebär att våra translatorer finns i olika delar av landet och behärskar språket fullt ut.

De har inte bara hindi som modersmål utan är väl insatta i den språkkultur som är aktuell för den region de bor i. Olika faktorer som är avgörande för en felfri översättning är delvis:

  • Regionala dialektskillnader
  • Varierande terminologi
  • Språkkulturella differenser
  • Ämnesområdeskunskap

Våra översättare har dessa kunskaper och mer därtill.

Svensk–indisk översättning

Låt säga att du behöver översätta din svenska meritförteckning till hindi. Eller kanske behöver ert företag översätta en svensk medicinsk innehållsförteckning till hindi.

Oberoende av vilket behovet är så har vi expertis inom de flesta ämnesområden.

Begär en offert

Med starka marknadspriser, korta leveranstider och lokaliseringskunskap kan vi garantera översättningar av mycket hög standard!

Begär en specifikation och ta reda på vad er översättning kostar redan idag! Vi skräddarsyr en offert och återkopplar efter det att vi analyserat det underlag ni skickat.

Fyll i och bifoga er text i formuläret eller vid flertalet dokument i ett e-postmeddelande. Vi garanterar ett erbjudande ni får svårt att motstå!

Kontakt

Har ni frågor eller vill ha mer information? Varmt välkomna att ringa oss på 08-58 09 78 77 så svarar vi på era frågor. Vi har kompetensen ni söker!

2016-07-06T13:55:27.3707650Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.