Digital penna i hand.

Behöver ni översätta en engelsk personalhandbok till hindi? Vi har rätt översättare för ert uppdrag! Varmt välkomna att beställa en offert redan idag!

Översättning från engelska till hindi

Behöver ni översätta ert engelska textdokument till hindi? Då har vi rätt översättare för er! Oavsett om det är ett CV eller en manual kan vi hjälpa er.

Hos Snabböversättare erbjuder vi översättningstjänster för alla målgrupper och inom samtliga marknadsområden.

Med hindi som modersmål

Vi har översättare i olika regioner i Indien. De har alltid hindi som modersmål men även expertis inom just ert ämnesområde.

Kanske gäller översättningen en medicinteknisk innehållsförteckning, en personalhandbok inom IT eller telekom. Oavsett vad inriktningen är så kan vi översätta era texter.

Engelsk–indiska översättare

I alla språk finns dialektala varianter av ett och samma språk. Med regionala modersmålsöversättare är detta inget problem för oss. Vi har kunskapen om de differenser som finns mellan varieteterna.

Vårt nätverk av översättare sträcker sig runt hela världen. Det innebär också att tidsskillnader är av godo och vi kan arbeta snabbt och effektivt.

Beställ en offert

Våra priser är konkurrenskraftiga, vi levererar snabbt och era texter för en översättning av absolut högsta kvalitet!

Beställ en offert på er översättning! Vi går igenom ert material och återkommer med en specifikation så snart som möjligt. Vi garanterar ett erbjudande ni får svårt att motstå!

Skanna in era texter och maila de till oss! Har ni frågor och funderingar? Välkomna att kontakta oss redan idag!

2016-07-06T13:54:51.2311514Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.