Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

CAD-ritningar.

Vi översätter era tekniska texter till och från tyska.

Översättningar av tekniska texter till och från tyska

Snabböversättare har tillgång till översättare inom alla tekniska områden. Precis som inom medicin och juridik måste översättningen ha korrekt terminologi i förhållande till teknisk inriktning.

Översättarna är bosatta i olika tysktalande regioner så gäller det en text som ska översättas till en målgrupp i Österrike anpassas översättningen därefter.

Käll- och målspråk

Begreppet teknik kan delas upp i många olika inriktningar. Vi kan täcka i princip alla tack vare våra frilansande översättare. Snabböversättare är den snabbast växande översättningsbyrån på den europeiska marknaden idag och vi expanderar i flera länder just nu.

Med källspråk menas det språk texten är skriven på. Med målspråk avses det språk ni vill översätta till.

Våra tekniska översättare har alltid målspråket som modersmål och en gedigen utbildning/erfarenhet av källspråket.

Förmånligt erbjudande

Med den senaste tekniken och de senaste programvarorna kan vi reducera arbetstiden kring en översättning kan vi garantera kvalitetssäkrade översättningar till konkurrenskraftiga priser och med korta ledtider.

Begär en offert genom att skicka era texter via e-post. Vi utvärderar materialet och återkommer med en prisoffert snarast möjligt.

Kontakt

Anlita oss för era tekniska översättningar till eller från tyska och bli en av våra nöjda kunder ni också. Varmt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 och prata med oss så berättar vi mer!

2016-06-14T06:30:52.5408998Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.