Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Professionell teknisk översättning till och från spanska

Blå kablar.

Vi översätter era tekniska instruktioner till och från spanska.

Snabböversättare har översatt olika typer av tekniska dokument till och från spanska under många år. Spanska är ett av de språk där efterfrågan på just tekniska översättningar stadigt ökar.

Som kund får ni alltid kvalitetssäkrade texter där vi anpassar översättningen utifrån era behov och önskemål.

Kvalitetssäkrad teknisk översättning

Era dokument bearbetas av tekniska översättare med någon form av teknikutbildning. Vi är noga med att välja teknisk översättare utifrån översättningens aktuella områden.

Beroende på inriktning varierar också den tekniska terminologin. Olika teknikområden kan vara: industriell teknik, bioteknik, datateknik och energiteknik.

Men detta är endast en bråkdel av de områden vi har kompetens inom. Hör av er så skräddarsyr vi översättningen efter ert område och era önskemål.

Spanska tekniska översättningar

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder konkurrenskraftiga tekniska översättningstjänster inom marknadens alla områden.

Välutbildade och specialiserade översättare, lokalisering och kostnadseffektivisering – digitalisering, modern teknik och globala arbetstider är alla anledningar till vår framgång i branschen.

Kostnad för en teknisk översättning

För att kunna ge er en korrekt prisuppgift på vad er översättning skulle kosta behöver vi analysera textfilerna som ska översättas. Skicka dessa via e-post så återkommer vi sedan med en prisvärd offert.

Välkomna att kontakta oss på 08-58 09 78 77 om ni har frågor, vill ha mer information eller diskutera ert projekt så hjälper vi er vidare.

2016-06-03T08:54:31.7455571Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.