Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Vindkraftverk.

Vi översätter era tekniska texter till eller från norska oavsett tekniskt områden.

Teknisk översättning till och från norska

Översättningsbyrån Snabböversättare får ofta förfrågningar som gäller tekniska översättningar till och från norska inom olika inriktningar.

Vi erbjuder skräddarsydda och anpassade tekniska översättningar, allt utifrån kundens behov och önskemål. Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer.

Norska som modersmål – lokalisering

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med översättare som alltid har målspråket som modersmål. Är behovet att översätta en teknisk text till norska anlitar vi en teknisk översättare med norska som modersmål.

Lokalisering är en viktig del i det kvalitetssäkrade arbete vi utför. Begreppet lokalisering i en översättning innebär att man anpassar processen och textöversättningen till käll- och målspråkets: dialektala influenser, målgrupp och geografiska områden och terminologi.

Omskrivningar, lokalisering och modersmål är alla viktiga delar i en översättning för att kunna förmedla originaltextens budskap så likvärdigt mellan de olika språken som möjligt.

Erbjudande

Begär en offert redan idag genom att skicka era texter till oss via e-post. Vi gör en analys av materialet och pratar med den översättare som vi anser vara bäst lämpad för er översättning.

Vi skräddarsyr uppdraget utifrån era behov så ange även gärna eventuella önskemål i samma mejl. Vi återkommer sedan med ett förmånligt offerterbjudande som ni i lugn och ro kan bedöma om ni vill gå vidare med.

Ring oss

Har ni frågor kring er tekniska översättning når ni våra projektledare på 08-58 09 78 77 under vanlig kontorstid. Välkomna att ringa redan idag och ta del av våra förmånliga erbjudanden. Vi ser fram emot ert samtal.

2016-05-31T15:15:51.3451420Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.