Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Trådar i olika färger.

Kvalificerade tekniska översättningar till och från franska.

Franska tekniska översättningar

Snabböversättare är en kvalificerad översättningsbyrån som har många års erfarenhet av tekniköversättningar till och från franska.

Är målspråket franska har vi kompetenta tekniska översättare i Frankrike men även i Belgien, Kanada och Schweiz.

Tekniskt utbildade översättare

Korrekt fackterminologi är avgörande i en teknisk översättning. Er text och målgrupp hanteras av den översättare som vi anser vara bäst lämpad för översättningen.

Med den modernaste programvarutekniken och ett för oss unikt system, kan vi ta hjälp av översättningsminnen med tidigare använda tekniska uttryck inom olika delområden.

Instruktionsböcker och manualer

Några exempel på vad vi kan översätta inom det tekniska området är: instruktionsböcker, produktkataloger, broschyrer samt drifts- och maskinmanualer.

Den tekniska marknaden är stor och franska talas inte bara i Frankrike utan i många andra delar av världen. Därför är behoven olika på många olika sätt. Översättningsbyrån Snabböversättare hjälper er!

Offertförfrågan

Översättningsbyrån Snabböversättare arbetar effektivt vilket sparar tid och pengar för er som kund. Det gör också att vi kan fokusera på det som är viktigast; er översättning.

Skicka det textmaterial ni vill ha hjälp att översätta till eller från franska per e-post så återkommer vi så snart som möjligt med ett erbjudande.

Kontakt

Ring gärna 08-58 09 78 77 om ni vill prata med en av våra project managers innan ni skickar in er offertförfrågan så hjälper vi er vidare. Tillsammans med er skräddarsyr vi ert projekt så att det passar era förutsättningar, behov och önskemål.

Välkomna att ringa eller kontakta en projektledare direkt via visitkortet här nedanför. Vi ser fram emot er kontakt och är säkra på att vi har den kompetens ni söker.

2016-05-31T14:55:16.9686809Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.