Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Kretskort.

Vi översätter era tekniska texter till eller från finska.

Teknisk översättning till och från finska

Snabböversättare erbjuder översättningstjänster till och från finska inom olika tekniska områden. Tekniskt inriktade översättare med målspråket som modersmål bearbetar era tekniska dokument.

Ni får en kvalitetssäkrad översättning med den tekniska terminologi som är aktuell för ert fackområde.

Oavsett om era texter handlar om medicintekniska instruktioner eller produktbeskrivningar inom industrin har vi kompetensen som krävs för en felfri teknisk översättning.

Tekniska översättningar för småföretag och globala industrier

Vår kundkrets sträcker sig från globala industrikoncerner till småföretag som alla värdesätter bra översättningar med krav på kvalitet, service och sekretess.

Översättningsbyrån Snabböversättare har levererat tekniska kvalitetsöversättningar till kunder i såväl Sverige som Finland under många år.

Längre ner på den här sidan hittar ni länkar till information om exempel på olika språkkombinationer som vi översätter mellan. Vi kan översätta till och från de flesta språk så hör av er så skräddarsyr vi er översättning efter era behov och önskemål.

Offertförfrågan

Genom formuläret kan ni enkelt begära en offert för översättning av era tekniska texter. Har ni flera sidor som ni vill ha hjälp med, ber vi er skicka textfilerna via e-post istället.

Välkomna att ringa och prata med oss om ni har frågor eller vill ha mer information. Ni når oss på
08-58 09 78 77, alla vardagar mellan 08:00 och 18:00. Vi ser fram emot ert samtal!

2016-06-10T09:34:26.5927458Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.