Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

USB-kontakter anslutna till dator.

Vi översätter era tekniska texter till eller från engelska.

Teknisk översättning till och från engelska

Snabböversättare erbjuder tekniska översättningar till och från engelska. Våra tekniska översättare hanterar era texter oavsett om engelskans geografiska utgångspunkt är Australien, Storbritannien eller USA.

Vi har tillgång till modersmålsöversättare i samtliga länder. Samtliga översättare har en teknisk bakgrund och lång erfarenhet av den här typen av översättningar.

Engelsk bruksanvisning

Vi hjälper er att översätta era tekniska instruktioner och bruksanvisningar till eller från engelska. Inom ett område som teknik är det viktigt att språkbruket är korrekt och att uttrycken matchar originaltexten och källspråket på bästa sätt.

Vid översättningar av tekniska texter till eller från engelska tar vi hänsyn till käll- och målspråkets geografiska område (Storbritannien, Kanada eller USA) och anpassar textens innehåll därefter. När vi levererar den färdiga produkten till er är den kvalitetssäkrad och redo att användas mot er riktade målgrupp.

Förmånliga priser

Översättningsbyrån Snabböversättare arbetar kostnadseffektivt. Vi har automatiserade rutiner och den nyaste tekniken. Det ger er en kundgaranti som utlovar: konkurrenskraftiga priser, korta ledtider och en slutprodukt av högsta kvalitet.

Omgående offert

Vill ni beställa en offert direkt kan ni göra det via formuläret eller via e-post. Bifoga materialet och skicka det till oss så återkommer vi så snabbt som möjligt med ett prisvärt erbjudande. Vi håller vad vi lovar – hög kvalitet till låga priser och snabba leveranser. För översättning från svenska till engelska är vårt nuvarande standardpris SEK 1,69 per ord.

Kontakt

Vi berättar gärna mer om företaget och informerar om hur vi kan hjälpa er så ring gärna till oss och fråga om ni undrar över någonting. Ni når oss på 08-58 09 78 77.

2016-05-31T14:40:58.1003486Z
Frederique Blom
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Frederique via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.