Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Insida av hårddisk.

Vi har stor erfarenhet av tekniska översättningar.

Teknisk översättning

Snabböversättare har varit marknadsledande när det gäller tekniska översättningar under många år.

Vare sig ni har en teknisk manual, instruktionsbok, handledning eller en bruksanvisning som behöver översättas så har vi expertkompetensen för alla stora språk.

Alla våra tekniska översättare har sina specifika expertområden och jobbar enbart med sitt modersmål som målspråk för att ni som kund ska kunna känna er säkra på ett perfekt resultat.

Priset på en teknisk översättning

Snabböversättare erbjuder tekniska översättningstjänster till förmånliga priser. Våra låga priser beror på att vi har digitaliserat, automatiserat och effektiviserat arbetsrutinerna, vilket underlättar det praktiska arbetet för våra översättare. Se gärna vår prissida för att enkelt få en uppfattning om våra standardpriser. För större projekt kan vi nästan alltid erbjuda någon form av rabatt.

Ett stort nätverk med globalt utspridda frilansöversättare, god kommunikation och spetskompetens är några av anledningarna till den framgång vi har på marknaden idag.

Snabbhet och kvalitet

Våra översättare arbetar ofta på kvällar och helger vilket gör att vi kan leverera era tekniska översättningar snabbt. Vi anlitar enbart översättare med målspråket som modersmål och med erfarenhet inom olika tekniska områden. Läs exempelvis om hur vi kvalitetssäkrade termerna åt en kund som bygger pallrobotar.

Omgående offerterbjudande

Fyll i formuläret eller skicka in ert dokument via e-post för att snabbt få offert från en av våra projektledare. Hittar ni inte den information ni söker är ni varmt välkomna att kontakta oss på 08-58 09 78 77 eller via e-post så berättar vi mer. Vi ser fram emot er kontakt!

2016-06-10T12:27:15.4405937Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.