Kretskort.

Vi översätter era tekniska texter från tyska till svenska.

Vi översätter era tekniska texter från tyska till svenska

Snabböversättare erbjuder tekniska översättningar från tyska till svenska. Vi har tekniskt utbildade översättare inom alla ämnesområden runt om i Sverige.

Den person som översätter texterna har mycket goda språkkunskaper i tyska, svenska som modersmål och en utbildning inom teknik.

Tysk bruksanvisning till svenska

Tekniska översättningar från tyska till svenska tillhör de språkkombinationer som efterfrågas mest. Bruksanvisningar, instruktionsböcker, systembeskrivningar och handböcker är exempel på texter som våra kunder vill ha hjälp med att översätta från tyska till svenska.

Vill ni översätta en tysk bruksanvisning till svenska ser vi till att ni får den bäst lämpade översättaren för just ert område. Personen måste uppfylla vissa kvalitetskrav för att vi ska anlita denne, vilket garanterar er en kvalitetssäkrad produkt.

Offerterbjudande

Begär en offert för er översättning via formuläret eller mejla in era texter till oss så analyserar vi materialet och återkopplar med ett offerterbjudande som ni får ta ställning till.

Ring oss

Vi berättar gärna mer så välkomna att ringa 08-58 09 78 77 för ytterligare information. Våra projektledare svarar på era frågor och tillsammans med er diskuterar vi vilken projektlösning som passar er bäst. Vänta inte, ring idag!

2016-06-03T08:56:36.2480061Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.