Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Tekniska översättningar från svenska till spanska

Brevinkast.

Vi översätter era tekniska texter från svenska till spanska.

Vi bearbetar era svenska tekniska dokument och översätter dem till spanska. Spanska talas inte bara i Spanien utan även i Mexiko, Argentina och Chile till exempel.

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar översättare med rätt kompetens utifrån era behov och förutsättningar. Vi skräddarsyr hela projektet efter era önskemål.

Tekniska spanska översättare

Den översatta texten ska överensstämma med originaltexten så mycket som möjligt. Detta för att återskapa språkbruk och språkkänsla på ett autentiskt sätt.

Översättningsbyrån Snabböversättare anpassar och skräddarsyr hela översättningen så att era texter får ett korrekt språkbruk i förhållande till er målgrupp och geografiskt område. Självfallet anpassas även fackterminologi utifrån det aktuella teknikområdet.

Svensk-spansk teknisk översättning

Vi erbjuder tekniska översättningar inom områden som: stålindustri, distribution och logistik. Er översättare har alltid målspråket som modersmål vilket här innebär att det kan vara spanska i såväl Spanien som i exempelvis Venezuela. Vi har de dialektala kunskaperna som kan vara avgörande i en tekniskt översättning.

Förmånligt erbjudande

Vi åtar oss alla typer av tekniska översättningar. Mycket eller lite text, enkla eller komplexa texter är oväsentligt! Vi hjälper er oavsett om du är privatperson eller om ni är ett stort företag. Vi har förmånliga erbjudanden när det gäller den här typen av uppdrag.

Ta reda på kostnaden för er översättning genom formuläret eller genom att mejla era texter till oss. Vi återkommer med en prisvärd offert så fort som möjligt och oftast samma dag.

Kontakt

Hör gärna av er på 08-58 09 78 77 om ni vill veta mer eller har frågor kring tekniska översättningar från svenska till spanska. Hög kvalitet ska inte behöva kosta mer! Välkomna!

2016-06-10T08:34:47.0507391Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.