Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Gammal datormanual.

Behöver ni översätta era användarmanualer från svenska till norska och/eller engelska?

Teknisk översättning från svenska till norska

Snabböversättare har lång erfarenhet av tekniska översättningar från svenska till norska (bokmål och nynorska) inom områden som: data, bygg, trafik, maskin- och programvara, produktion, kemi och medicinteknik.

Texterna är ofta avancerade och kräver att översättaren är väl insatt i den tekniska terminologin.

Vi anlitar endast översättare med målspråket som modersmål och med en relevant bakgrund i förhållande till textens innehåll.

Effektiva och hållbara tekniska översättningar

Översättningsbyrån Snabböversättare använder sig av kostnadseffektiva programvaror, översättningsminnen och referensmaterial.

På så sätt kan vi reducera hela den annars så tidskrävande administrativa delen i en översättning. Vi kan istället fokusera helt på översättningen vilket gynnar er som kund i form av snabba leveranser och låga kostnader.

Norska tekniska översättare

När vi får uppdrag som gäller större tekniska översättningar behöver vi ibland dela upp projektet på två eller flera norska översättare. Detta ställer höga krav på god kommunikation, bra projektledning och tydliga arbetsrutiner.

Att översättningsbyrån Snabböversättare är den snabbast växande översättningsbyrån i Europa just nu vittnar om att vi har det som krävs för att klara alla typer av uppdrag.

Förmånligt offerterbjudande

Mejla era texter till oss så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande så fort som möjligt och oftast samma dag. Har ni specifika önskemål, som att översätta till flera språk än bara norska? Ange detta i meddelandet så vi kan återkomma med en så korrekt offert som möjligt.

Kontakt

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 och prata med våra projektledare om ni vill veta mer om våra tekniska översättningar och vilka projektlösningar vi kan erbjuda.

2016-05-31T14:42:33.4385211Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.