Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Behöver ni översätta en teknisk instruktionsbok från svenska till franska?

Penna och mätverktyg.

Vi översätter era tekniska texter från svenska till franska.

Tekniska översättningar kräver inte bara ett korrekt språkbruk. Expertis inom det tekniska fackområdet är av lika stor betydelse för att få rätt terminologi för den specifika inriktningen.

Våra erfarna översättare har en teknisk bakgrund men tar även hjälp av ingenjörer och sakkunniga inom de olika tekniska fackområdena.

Kostnadseffektiva rutiner

Översättningsbyrån Snabböversättare strävar efter att hålla en rimlig och kundvänlig prisnivå och vi har lyckats bra. Våra priser ligger oftast lägre än våra konkurrenters.

Lägre priser men lika hög kvalitet gör vår position stark på marknaden. För att kunna tillgodose era önskemål på bästa sätt, har ni en och samma kontaktperson under hela projektets gång.

Fransk teknisk översättare

Översättningsbyrån Snabböversättare har tillgång till tekniska översättare med franska som modersmål, bosatta i Frankrike och andra fransktaladen regioner. Schweiz och Kanada är två av dessa.

Vi utför ofta översättningar inom teknikområden som: fordonsindustri, mekanisk verkstadsindustri, mjukvara och elektronik samt elektrisk maskinkonstruktion.

Översättaren har en teknisk bakgrund och är väl insatt i den terminologi som är aktuell för olika teknikområden. Vi har ett stort register av återkommande kunder och ger er gärna referenser på begäran.

Vad kostar en teknisk översättning från svenska till franska?

Skicka de texter ni vill veta översättningskostnaden för till oss. Vi granskar materialet och återkommer när analysen är klar med ett prisvärt offerterbjudande som ni får ta ställning till.

Vi berättar gärna mer om oss, hur vi kan hjälpa er på bästa sätt och tillsammans med er skräddarsyr vi hela projektet utifrån era behov så ring 08-58 09 78 77 nu så hjälper vi er vidare!

2016-06-10T08:33:56.2688990Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.