Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Teknisk översättning från svenska till danska

Matematiska redskap.

Behöver ni översätta era tekniska instruktioner från svenska till danska har vi kompetensen ni söker.

Integrationen mellan svenska och danska företag är omfattande. Sverige är en viktig del av Danmarks exportmarknad.

Verkstadsprodukter, fordon och telekomutrustning är några av de produkter som exporteras och här finns ett stort översättningsbehov mellan de två språken.

Danska tekniska översättare

Snabböversättare ser också en ökad efterfrågan på tekniska översättningar inom infrastruktur såsom utbyggnad av järnvägar, broar och sjukhus i Danmark.

Vi har tillgång till danska översättare med bakgrund inom olika tekniska områden. Vi översätter era tekniska instruktioner, affärsavtal och korrespondens från svenska till danska.

Vad kostar en teknisk översättning från svenska till danska?

Kostnaden för en tekniska översättning varierar beroende på mängden text och typ av dokument. Men vi kan tack vare den senaste tekniken, kvalificerade översättare och kostnadseffektiva rutiner reducera produktionskostnaden och därmed hålla nere våra priser.

Hos oss får ni behovsanpassade och skräddarsydda kvalitetsöversättningar till rimliga priser och alltid leverans inom överenskommen tid. Ring 08-58 09 78 77 eller mejla oss så berättar vi mer.

Offert

För att ta reda på den exakta kostnaden för er översättning behöver vi granska det som ska översättas. Genom att fylla i formuläret eller genom att skicka era textfiler kan ni på ett enkelt sätt begära en offert.

Vi analyserar materialet och återkommer sedan med en prisvärd offert som ni får ta ställning till. Ni betalar ingenting förrän ni aktivt väljer att tacka ja till erbjudandet ni fått och har bekräftat en beställning.

2016-05-31T12:50:23.1834375Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.