Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Tekniköversättningar från spanska till svenska

Kablar.

Vi översätter era tekniska texter från spanska till svenska.

Teknisk terminologi kan vara invecklad och svår att förstå. Därför är det viktigt att tekniska texter också översätts av kompetenta översättare med teknisk erfarenhet.

Översättningsbyrån Snabböversättare har precis den kompetensen och kapaciteten som krävs för att kunna hantera den här typen av texter.

Spanska svenska tekniska översättare

Våra spansk-svenska tekniska översättare har i den här kombinationen svenska som modersmål. Kunskaperna i spanska är mycket goda. En teknisk utbildning i Spanien är ofta grunden till språkkompetensen här.

Även om översättaren har en teknisk bakgrund så finns även tekniskt sakkunniga att tillgå när en djupare expertis behövs. Det medför att er produkt får en hög standard och att vi kan arbeta mycket effektivt.

Teknikinriktningar

Det finns otaliga tekniska kategorier och inriktningar. Översättningsbyrån Snabböversättare kan erbjuda tekniska översättningar inom bland annat: mätteknik, optik, hantering och bearbetning, fordonsteknik och allmän teknik.

Är det en spansk medicinteknisk bruksanvisning ni vill översätta till svenska kan vi hjälpa er! Anlita oss för kvalitetssäkrade översättningar och se varför så många av våra kunder väljer oss före våra konkurrenter!

Prisoffert

Bruksanvisningar, instruktioner, manualer och broschyrer är andra exempel på vad vi kan hjälpa till med att översätta. Begär en offert för er översättning genom att skicka ert material till oss.

Vi återkommer med ett konkurrenskraftigt erbjudande som få andra översättningsbyråer kan matcha eller bräcka.

Ring och fråga

Varmt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 om ni har frågor. Vi förklarar gärna hur projektet läggs upp och hur allt fungerar. Vi ser fram emot ert samtal!

2016-06-09T14:45:26.9749835Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.