Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Maskinritning.

Vi översätter era CAD-ritningar och instruktioner från norska till svenska.

Teknisk översättning från norska till svenska

Norskan har två olika skriftvarianter: bokmål och nynorska. Översättningsbyrån Snabböversättare har kompetensen att översätta till och från båda språkvarianterna.

Era tekniska texter bearbetas alltid av någon som i den här språkkombinationen har svenska som modersmål, mycket goda kunskaper i det norska källspråket och är väl insatt i det tekniska området er text handlar om.

Kan ni översätta en teknisk manual från norska till svenska?

Ja, översättningsbyrån Snabböversättare har kompetensen att bearbeta alla typer av texter inom alla tekniska områden.

Vi hanterar ofta tekniska dokument som: specifikationer, gränssnitt, installations- och användarmanualer, bruksanvisningar och etiketter.

Vi ser snabbt vilken översättare som är bäst lämpad för ert uppdrag genom det system vi arbetar i. Därför kan vi också reducera den annars så tidskrävande administrativa tiden som ofta krävs i sökandet efter en kompetent översättare.

Prisvärd offert

Ni kan enkelt ta reda på kostnaden för er översättning genom att fylla i formuläret eller genom att skicka era texter via e-post.

Ange gärna eventuella önskemål så att vi kan ge en så precis offert som möjligt. Vi granskar det material ni vill ha översatt och återkommer sedan med en prisvärd offert så fort som möjligt.

Ring oss

Tveka inte att ringa 08-58 09 78 77 om ni har frågor eller funderingar. Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa er och skräddarsyr ert projekt utifrån era behov och förutsättningar.

2016-06-10T09:05:33.0695297Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.