Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Teknisk översättning från franska till svenska

Kretskort och sladdar.

Vi översätter era tekniska texter från franska till svenska.

Svenska modersmålsöversättare med teknisk bakgrund garanterar en korrekt översättning av era franska tekniska textdokument.

Översättarna är specialiserade på ett eller flera teknikområden och vi kan därmed erbjuda våra tjänster till olika aktörer på den tekniska marknaden.

Översättningsbyrån Snabböversättare har rätt teknisk översättare för just er text och ert ämnesområde!

Fransk-svensk teknisk översättare

Vi samarbetar med fransk-svenska översättare inom varierande teknikområden som exempelvis: energi och miljö, logistik samt IT- och telekom. Vill ni ha en fransk bruksanvisning eller maskininstruktion översatt till svenska har vi det som krävs.

Offertbegäran

Ni begär enkelt en offert genom att skicka era textfiler till oss. När vi tagit emot materialet, gör vi en utvärdering och återkommer sedan med ett erbjudande som få av våra konkurrenter kan matcha.

Ange gärna annan viktig information och eventuella önskemål i mejlet så att vi kan beräkna ett så exakt pris som möjligt.

Kontakt

Vi svarar på era frågor och berättar gärna mer om oss och vad vi har att erbjuda. Ring oss idag på 08-58 09 78 77 så tar vi fram den bästa projektlösningen för er!

Ni kan även kontakta en projektledare direkt via visitkortet här nedanför. Den projektledare ni får kontakt med blir också er kontaktperson genom hela processen om ni godkänner den offert ni får.

2016-06-09T14:52:26.6198957Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.