Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Sladdar på baksida av maskin.

Vi översätter era tekniska texter från finska till svenska.

Teknisk översättning från finska till svenska

Snabböversättare erbjuder översättningstjänster från finska till svenska inom olika tekniska inriktningar.

Genom korrekta tekniska översättningar undviks missförstånd och kommunikationsproblem mellan finska och svenska aktörer inom olika tekniska områden.

Teknisk terminologi från finska till svenska

Att översätta från finska till svenska är en sak, men inom området teknik är terminologin lika viktig. Här måste översättaren vara väl insatt i såväl finska som svenska teknologiska termer och uttryck inom olika områden.

Översättningsbyrån Snabböversättare använder sig av noga utvalda översättare. När ni beställer en teknisk översättning från finska till svenska garanterar vi att översättaren har: svenska som modersmål, mycket goda språkkunskaper i finska, kompetens inom ert tekniska område och erfarenhet av tekniska översättningar.

Rimliga priser och snabba leveranser

Om ni behöver hjälp att översätta tekniska instruktioner från finska till svenska, vet vi exakt vilken översättare som är bäst lämpad för ert uppdrag och kan genom kostnadseffektiva arbetsrutiner erbjuda snabba tekniska översättningar av högsta kvalitet.

Kontakta oss för en skräddarsydd offert

Ring oss på 08-58 09 78 77 och berätta mer om era översättningsbehov så hjälper någon av våra projektledare er fram till det erbjudande som passar er bäst.

Vi kan ge ett exakt pris om ni skickar era textfiler via e-post. Ange gärna eventuella önskemål i samma mejl. Vi analyserar texterna, diskuterar med översättaren och återkommer sedan till er med ett offerterbjudande så fort som möjligt.

Vi hör oftast av oss samma dag och ni kan i lugn och ro sedan ta ställning till erbjudandet och väljer ni att tacka ja till offerten och lägga en beställning, sätter vi igång med översättningen direkt.

2016-05-31T14:14:07.4976810Z
Frederique Blom
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Frederique via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.