Kabel ansluten till dator.

Vi översätter era tekniska texter från engelska till svenska.

Teknisk översättning från engelska till svenska

Snabböversättare bearbetar gärna era engelska tekniska texter till svenska. Våra tekniska översättare har, i den här språkkombinationen, svenska som modersmål och mycket goda språkkunskaper i engelska.

Oavsett om ni vill ha era texter översätta från brittisk eller amerikansk engelska till svenska så har vi kunskapen som krävs för en grammatiskt och språkligt korrekt översättning.

Översätta en engelsk teknisk instruktionsbok

Det tekniska området är stort för att inte säga oändligt. Lika stor är vår kunskap inom de olika inriktningarna. Våra översättare har teknisk erfarenhet/utbildning inom områden som: el, klimatisering, ventilation, energi, säkerhet och konstruktion.

Behöver ni exempelvis översätta en teknisk instruktionsbok från engelska till svenska kan ni vara säkra på att ni får en kvalitetssäkrad översättning där översättaren beaktat såväl grammatik som terminologi.

Kontakta oss

Vill ni veta mer innan ni skickar in era texter? Ring 08-58 09 78 77 eller mejla så svarar vi på de frågor ni har och hjälper er vidare.

2016-05-31T14:02:32.3180643Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.