Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Flygplansmotor i luften.

Behöver ni översätta era flygtekniska instruktioner från danska till svenska har vi kompetensen ni söker.

Teknisk översättning från danska till svenska

Sedan Öresundsbron öppnades har tillgängligheten mellan Sverige och Danmark ökat och många danska företag etablerar sig på den svenska marknaden.

Översättningsbyrån Snabböversättare ser en ökande efterfrågan på just tekniska översättningar från danska till svenska. Kontakta oss för kvalificerade och professionella tekniska översättningar.

Tekniska inriktningar – varierande terminologi

Området teknik är indelat i hundratals olika inriktningar med olika delområden. Allt från medicinska till rent industriella områden har i sin tur olika tekniska genrer.

Därför är det högst väsentligt att den som översätter era tekniska texter också har erfarenhet från det aktuella tekniska fackområdet. Den översättare som vi väljer för er översättning har alltid rätt kompetens och alltid målspråket som modersmål.

Behovsanpassade och skräddarsydda tekniska översättningar

Vi garanterar tekniska översättningar från danska till svenska av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser och alltid med leverans inom avtalad tid.

Ring 08-58 09 78 77 eller mejla oss så hjälper vi er vidare. Vi behovsanpassar och skräddarsyr er översättning utifrån de behov ni har som företag, organisation eller myndighet.

2016-06-03T08:55:37.0370856Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.