Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Snabba tekniska översättningar till och från nederländska

Parabol, gryta, flaskor

Vi utför tekniska översättningar till och från nederländska.

Snabböversättares översättningsbyrå i Amsterdam erbjuder kvalificerade tekniska översättningar till och från nederländska.

Samtliga översättare i centrala Amsterdam har språket som modersmål, expertis och lång erfarenhet av att översätta tekniska texter.

Gedigen erfarenhet av tekniska översättningar

Översättningsbyrå Snabböversättare har en stor och inarbetad kundkrets som hjälpt oss i utvecklingen av vårt stora tekniska kunnande.

Därför kan vi erbjuda alla typer av tekniska texter men eftersom området är så stort har vi delat upp våra översättare i team med specialkompetens inom: luft- och rymdfart, industriprocesser/automatisering, fordonsindustri, materialteknik, kemi, telekommunikationsteknik, datorer/hårdvara, datorer/programutveckling, maskinteknik, energi, medicinsk teknik/kärnteknik, elektronik, kärnfysik, internetteknik, patent, tryckteknik samt transport och logistik

Dokumenttyper

Några exempel på texter som översätts inom de olika ämnesområdena idag är: byggnadsritningar, bruksanvisningar, översättningar av programvara, säkerhetsföreskrifter och elektriska diagram.

Begär en offert!

Kontakta oss på +31 20 369 7412 eller via e-post så återkommer vi med ett offerterbjudande redan idag! Tillsammans med er skräddarsyr vi ert uppdrag utifrån era behov och önskemål.

2016-05-26T12:50:35.9262953Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.