Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Vi har lång erfarenhet av översättningar från svenska till spanska.

Vi översätter era svenska texter från svenska till spanska!

Svensk–spansk översättningsbyrå

Genom Snabböversättare får ni snabb och professionell översättningsservice.

Hos oss kostar en översättning mindre och levereras snabbare än hos många andra översättningsbyråer. Trots det har vi en mycket hög kvalitet!

Svensk–spanska översättningar för alla

Spanskan ökar stadigt i betydelse som globalt språk och många experter tror att det inom de närmaste tjugo åren kommer att finnas fler spansktalande än engelsktalande amerikaner.

På grund av denna utveckling har Snabböversättare fått allt fler översättningsprojekt. Företag, statliga organisationer och privatpersoner vill ha sina svenska dokument översatta till spanska.

En autentisk svensk–spansk översättning

Snabböversättare anlitar enbart översättare som har spanska som modersmål och den erfarenhet som krävs för att översätta från svenska till spanska på ett ledigt språk och med rätt terminologi. Vi har kompetens inom de flesta områden. Några exempel är:

Auktoriserade svensk–spanska översättningar

Vi kan även hjälpa er med auktoriserade översättningar. Vi ber er dock tänka på att en auktoriserad översättning från svenska till spanska ofta tar längre tid.

Begär en offert och ta redan på kostnaden för er översättning

Begär en offert genom formuläret eller maila textmaterialet till oss. Om ni ringer till +34 91 90 11 441 kopplas ni direkt till en av våra spansktalande projektledare. Ni kan även kontakta våra svensktalande projektledare på 08-58 09 78 77.

Varmt välkomna att kontakta oss redan idag!

2016-07-13T12:22:22.1137806Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.