Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Händer på tangentbord.

Kontakta oss för kvalitetsöversättningar från svenska till norska. Maila era textfiler så återkommer vi med en offert.

Kvalitetsöversättningar från svenska till norska

Vi översätter er svenska text till norska. Snabböversättares norska kontor i Oslo samarbetar med modersmålsöversättare runt om i Norge. Det betyder att er översättning får korrekt terminologi och språkbruk oberoende av vart i Norge målgruppen för er översättning finns.

Nynorska eller bokmål – vi har expertisen för olika dialektala skillnader. Ni kan själva begära en prisoffert online med hjälp av vårt formulär. Det går också bra att skicka underlaget via e-post.

Det kostar er ingenting att begära offerten. Godtar ni prisofferten sätter vi igång och skräddarsyr ert projekt tillsammans med er. Era önskemål tillgodoses och ni kan känna er säkra på att ni får en slutprodukt av högsta kvalitet.

Norska översättare med specialistkunskaper

Vi samarbetar med ett välkvalificerat översättarteam. Alla våra norska översättare är specialiserade på varierande ämnesområden. Vi har ett nätverk av spetskompetenta översättare inom fackområden som:

Det är bara några av de områden vi kan täcka. Det finns inget ämnesområde där vi inte hittills kunnat erbjuda en erfaren översättare.

Slagkraftig programvara och konkurrenskraftiga priser

Vi kan hålla de konkurrenskraftiga priser vi har idag av olika anledningar. Några av de är den unika programvaran som har utvecklats speciellt för översättarbyrån Snabböversättare. En annan orsak är att våra översättare finns över hela jorden lokaliserade inom olika tidszoner. Det har medfört att vi har kunnat automatisera våra rutiner för administration och fakturering. Det i sin tur gör att vi kan ha allt fokus på ert översättningsprojekt. För översättning från svenska till norska är vårt nuvarande ordpris SEK 1,88 per ord, och från norska till svenska SEK 1,88.

Kontakta oss för en offert

Vill ni veta mer? Ring 08-58 09 78 77. Våra projektledare svarar på era frågor och hjälper er vidare. Vi ser fram emot ert samtal. Varmt välkomna att ringa redan idag!

2016-07-08T13:41:02.3038079Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.