Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Handskakning.

Skicka er offertförfrågan via e-posteller formuläret så återkommer vi med ett bra erbjudande!

Översättningar mellan svenska och nederländska

Vi har spetskompetens inom språkvarianterna:

Svenska till nederländska
Nederländska till svenska

Professionell språklig kompetens

En översättning av oss utförs alltid av en modersmålsöversättare med nederländska eller flamländska som modersmål. Under de 20 år som vi varit verksamma har vi arbetat med över 11 000 översättningsprojekt för just dessa språkkombinationer.

Våra professionella översättare har lång erfarenhet inom översättningsbranschen och har dessutom kunskap inom många olika marknads- och ämnesområden. Vi utför även auktoriserade översättningar. Vi har kompetensen och expertisen. Er text är i goda händer!

Kostnadseffektiv prisnivå

Våra priser står sig väl bland konkurrenterna. Vi har marknadsbaserade priser och ett cv eller ett personligt brev kostar inte mer än SEK 1,88 per ord att översätta.

Tack vare automatiserade och digitaliserade arbetsrutiner, den modernaste tekniken, god kommunikation mellan översättare och projektledare har vi kostnadseffektiviserat hela översättningsprocessen. Det sparar såväl vår som er tid och reducerar kostnader. Vi pressar priserna och kan leverera snabbt.

Brådskande översättning

Många gånger krävs en snabb översättning. De översättare vi anlitar lägger även sina arbetstider under kvällar och helger. Därför kan vi hantera era texter snabbt och effektivt utan att tumma på kvaliteten. Våra kontor har öppet vardagar mellan 08:00 och 18:00 på kvällen.

Begär en offert på en översättning

Vill ni ha en offert på er översättning, skräddarsydd efter era önskemål? Fyll i formuläret eller skicka era bifogade textfiler i ett e-postmeddelande.

Vid flera textfiler vänligen använd e-postlänken. Vi analyserar materialet och återkommer med en prisvärd offert så fort som möjligt.

2016-07-13T13:03:06.6562104Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.