Floden Seine.

Begär en offert genom att skicka era texter till oss så återkommer vi med en prisvärd offert så fort som möjligt.

Översättningar från svenska till franska

Översättningsbyrån Snabböversättare utför professionella franska översättningar av era svenska texter.

Med speciellt utvecklade programvaror kan vi hantera varje projekt och uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt. Vi kan fokusera på er franska översättning istället för tidskrävande kringarbete.

Specialiserade översättare – från vin till vetenskap

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar enbart översättare med franska som modersmål om franska är målspråket för översättningen. Vi har även ett nära samarbete med ett stort team specialister inom olika branscher.

Sport, politik, historia, litteratur, utbildning, vetenskap, filosofi, kokkonst, turism och vin är bara några exempel på inriktningar där vi kan erbjuda våra tjänster.

Begär en offert

Skicka era texter till oss via e-post och ange önskat målspråk och önskad leveranstid. Någon av våra projektledare granskar texterna och återkommer sedan med ett prisvärt offerterbjudande som ni får ta ställning till. För översättning från svenska till franska är vårt nuvarande ordpris SEK 1,69 per ord, men många gånger kan vi lämna rabatt med hänsyn till bland annat textrepetitioner och dokumentformat.

Kontakta oss

Vill ni veta mer? Skicka era frågor via e-post eller ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer och hjälper er vidare!

2017-12-29T10:20:38.2358881Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.