Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Snabböversättare – översättningsbyrå för översättningar mellan svenska och engelska

Dubbeldeckare i London

Vi utför svensk-engelska översättningar av högsta kvalitet. Begär en offert via formuläret eller e-post så återkommer vi med prisvärt erbjudande.

Översättningsbyrån Snabböversättare är specialiserade på språkkombinationerna: svenska till engelska och engelska till svenska.

Gedigen och lång erfarenhet

Under de 19 år som vi varit verksamma som översättningsbyrå har språkkombinationen svenska till engelska varit bland de mest efterfrågade.

Vi arbetar dagligen med översättningsprojekt och hanterar olika typer av dokument och texter mellan de två språken.

Auktoriserad översättning

Våra översättare har lång erfarenhet inom olika områden som juridik och teknik.

Är ni i behov av en auktoriserad översättning av ett avtal eller en juridisk handling? Mejla eller ring 08-58 09 78 77 om ni har några frågor så hjälper vi er vidare.

Konkurrenskraftig och snabb översättning

En översättning ska vara en korrekt och noggrann omarbetning av originaldokumentet. Därför anlitar vi enbart översättare med målspråket som modersmål. Våra priser är konkurrenskraftiga och en allmän översättning kostar inte mer än SEK 1,69 per ord.

Om uppdraget är brådskande eller omfattande lämnar vi texten till ett översättarteam. Eftersom översättarna även arbetar kvällar och helger kan vi garantera snabba leveranser.

Referenser

De uppdrag vi utför är ofta konfidentiella. Därför lämnar vi inte ut namn på våra kunder utan deras godkännande. Om ni vill ha referenser, kontakta våra projektledare, så skickar de en lista på kunder som beviljat att vi använder de som referenser.

Listan består av över tusen företag och organisationer världen över. Översättningsbyrån Snabböversättare och företagets internationella kontor har fler än 7 000 fasta kunder i olika länder. Vår styrka är hög kvalitet, korta leveranstider och bra priser.

Offertförfrågan på en professionell svensk-engelsk översättning

Skicka en offertförfrågan genom att fylla i formuläret, mejla filerna eller faxa texterna till oss på: 0031 36 5407530. Vi återkommer med en konkurrenskraftig och skräddarsydd offert snarast möjligt.

Språkkombinationer engelska

Under sidan Engelska hittar ni de mest vanliga språkkombinationer inklusive engelska men även om ni inte hittar just den kombination ni behöver hjälp med så hör av er på 08-58 09 78 77 så löser vi det!

2016-05-19T11:24:23.0987077Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.