Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Hand på datormus

Vi erbjuder kvalitetssäkrade översättningar mellan svenska och engelska. Skicka era texter så återkommer vi med ett prisvärt erbjudande.

Svensk–engelsk översättningsbyrå

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder kvalitetssäkrade översättningar mellan svenska och engelska.

Vi har ett gott rykte och är kända för vår höga kvalitet, våra konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser.

Specialiserade svensk–engelska översättare

Alla våra översättare har inte bara målspråket som modersmål utan även sitt specifika expertområde.

De är väl insatta i landets kultur och det moderna språkbruk som råder. Vi samarbetar med juridiska översättare, men också med medicinska och tekniska översättare samt sakkunniga översättare inom politik, journalism, litteratur, kultur, sport och mycket mer.

Svensk-engelsk översättning

Snabböversättare är den snabbast växande översättningsbyrån i Europa idag. Allt fler företag, privatpersoner och statliga myndigheter anlitar oss för professionella svensk-engelska översättningar.

Tack vare den programvara som utvecklats specifikt för oss kan vi automatisera våra rutiner för administration och fakturering. Det gör i sin tur att vi kan hålla nere våra kostnader och erbjuda er konkurrenskraftiga priser.

Offerterbjudande

Att vi kan hålla så hög kvalitet och låga priser är ett massivt nätverk av frilansande svensk-engelska översättare, alla med målspråket som modersmål och spetskompetens inom olika områden.

Vårt grundpris per ord ligger just nu på endast SEK 1,69 för en översättning från svenska till engelska. Begär en offert genom formuläret eller skicka er källtext via e-post så återkommer vi så snart vi kan med ett förmånligt erbjudande.

Kontakta oss

Ni kan ringa oss på 08-58 09 78 77 om ni undrar över något så hjälper vi er vidare! Våra projektledare hjälper er på svenska.

2016-05-19T11:24:52.1146090Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.