Professionell översättning från svenska till engelska

För information om auktoriserad översättning: Läs här

Flaggor för engelskspråkiga länder

Vi erbjuder alla typer av engelska.

Välkommen till översättningsbyrån Snabböversättare. Vi hjälper företag och privatpersoner med översättningar mellan svenska och engelska.

Genom effektiv projekthantering, god service och målinriktad insats från professionella och certifierade översättare tillhör vi idag de största och mest framgångsrika språktjänstföretagen i Sverige. Våra kunder sträcker sig från privatpersoner till stora börsnoterade företag, myndigheter och organisationer.

Svensk-engelska översättningar

En engelsk översättning kan avse flera språkvarianter: brittisk, irländsk, amerikansk, kanadensisk eller australiensisk. Oavsett språkvariant, så har vi den expertis och kunskap som är nödvändig för en språkligt korrekt översättning.

Våra frilansande och specialiserade översättares gör oss till den snabbast växande översättningsbyrån på den europeiska marknaden idag och vi har just nu över 4 200 översättare i vår databas.

Engelsk översättning - grammatik och lokalisering

Skillnaderna mellan de olika engelska språken är inte bara grammatiska utan även kulturella. Vid en engelsk översättning är det viktigt att ha en insikt i den språkkultur som färgar både tal- och skriftspråk.

Lokalisering är när man tar hänsyn och anpassar en översättning utifrån juridiska omständigheter och olika mått- och längdenheter för att nämna några exempel.

Anlitar ni oss för en översättning från svenska till amerikansk engelska garanterar vi att översättaren alltid har amerikanske engelska som modersmål.

Projektledare

Med utbildade översättare och drivna projektledare har vi kompetensen att erbjuda snabba översättningar från svenska till engelska oavsett språkvariant och ämnesområde.

Offerterbjudande

Begär en offert och ange vilken engelsk språkvariant ni vill översätta era svenska texter till så skräddarsyr vi uppdraget efter era önskemål. För översättning från svenska till engelska är vårt pris SEK 1,69 per ord, och från engelska till svenska SEK 1,69. Tack vare våra tekniska lösningar kan vi ofta erbjuda rabatter så för ett definitivt pris ber vi er att skicka in er text för analys.

Kontakt

Vill ni ha kontakt via telefon först så ringer ni 08-58 09 78 77 så får ni prata med en projektledare som hjälper er vidare i processen. Varmt välkomna att höra av er om ni undrar över någonting.

2016-08-18T07:37:07.1843147Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.