Jordglob.

Vi utför översättningar mellan svenska och danska.

Svensk-danska översättningstjänster

Vår svensk-danska översättningsbyrå Snabböversättare erbjuder professionella översättningar från svenska till danska. Vi har översatt fler än 484 000 projekt åt våra klienter fram till 2019-09-12.

Uppdragen vi har utfört har varit både av enklare och mer komplex karaktär inom olika ämnesområden. Klientelet sträcker sig från enskilda personer till börsnoterade företag, myndigheter och organisationer.

Kvalitet behöver inte kosta massor

Med bred kunskap kan vi täcka en stor del av behovet som finns av översättningar på marknaden.

Vårt nätverk innefattar mer än 7 000 klienter i 109 länder och 92% av våra kunder väljer att anlita oss för återkommande uppdrag.

Vi är kända för vår höga kvalitet och våra låga priser, en kombination som i de flesta fall inte går ihop. Hos oss får ni just det och dessutom kan vi garantera korta ledtider och snabba leveranser.

Offert

Det är tack vare våra kompetenta, välutbildade och lokaliserade översättare med danska som modersmål som vi kan pressa priserna utan att tumma på kvaliteten.

Skicka era texter till oss så återkommer vi med ett prisvärt offerterbjudande så fort som möjligt. Vi behovsanpassar och skräddarsyr ert projekt utifrån de förutsättningar och önskemål som ni har.

Kontakta oss

Vill ni ha mer information? Kontakta vårt virtuella kontor i Stockholm 08-58 09 78 77 eller Göteborg 031-799 00 32 . Ni får prata med en projektledare som hjälper er vidare.

2016-12-20T09:44:44.4871769Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.