Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Projektledare vid dator.

Vi erbjuder professionella översättningar mellan hundratals språk inom olika ämnesområden.

Professionell svensk översättningsbyrå

(För information om gratisöversättningar vänligen se vår specialsida)

Effektiv projekthantering och målinriktad insats från professionella svenska översättare gör Snabböversättare idag till en av de största och mest framgångsrika språktjänstföretagen i Sverige.

Vi erbjuder professionella svenska översättningar och högklassig service till såväl privatpersoner och internationella aktörer som börsnoterade företag.

Olika språkkombinationer mellan 150 språk

Vi översätter till över 150 språk inom olika ämnesområden. Oavsett språkkombination och inriktning kan vi hjälpa er.

Våra kvalificerade översättare är specialister inom sitt specifika ämnesområde med målspråket som modersmål. Vi utgår alltid från fasta priser per ord men kan ofta även lämna rabatt på dessa.

Svensk översättning av modersmålsöversättare

En översättning ska vara felfri och en grundlig omarbetning av originaldokumentet. Därför anlitar vi enbart översättare med målspråket som modersmål. Under de 20 år som vi varit verksamma har vi arbetat med alla tänkbara språkkombinationer och inom varierande områden.

Tekniska manualer från tyska till svenska, avtal från spanska till svenska eller finansiella dokument från kinesiska till svenska är bara några exempel på vad vi har hanterat genom åren. Men vår expertis är betydligt bredare än så.

Våra professionella översättare har lång erfarenhet inom översättningsbranschen och dessutom kunskap inom många olika fackområden. Vi kan såväl juridisk och teknisk som medicinsk terminologi. Är behovet en auktoriserad översättning är inte det några som helst problem! Vi har kompetensen och expertisen – er text är i goda händer!

Offerterbjudande – skräddarsytt för er översättning

Er projektledare ser till att allt går problemfritt och är alltid tillgänglig som kontaktperson. Med formuläret kan ni enkelt begära en offert. Om offerten gäller en översättning av flera sidor text, mailar ni dessa till oss istället. Vi tar hänsyn till de önskemål och behov ni har och skräddarsyr offerten utifrån det. Hjärtligt välkomna att ringa något av våra kontor om ni har några frågor så hjälper vi er vidare.

Postadress till vårt kontor i Stockholm:

Snabböversättare Stockholm
World Trade Center
Klarabergsviadukten 70
SE-111 24 Stockholm
08-58 09 78 77

2019-12-03T13:28:04.4611485Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.