Amerikansk flagga.

Begär en offert för en översättning till eller från amerikansk engelska genom att skicka era texter till oss. Vi återkommer med ett prisvärt erbjudande så fort som möjligt.

Amerikansk engelska – språkets historia

De engelska språkvarianterna skiljer sig på många sätt från varandra, både grammatiskt och kulturellt. Därför är det viktigt att få en korrekt översättning till rätt engelska.

Översättningsbyrån Snabböversättare har kompetens och kapacitet att översätta till alla engelska språkvarianterna.

Amerikansk språkhistoria

Engelska började först talas på den nordamerikanska kontinenten när brittiska kolonisatörer flyttade dit på 1600-talet. Immigranter från spansktalande länder, Frankrike, Tyskland och Karibien har sedan dess medverkat till att forma den amerikanska engelskan.

Amerikansk översättningsbyrå

För oss på översättningsbyrån Snabböversättare anlitar specialiserade och certifierade amerikanska översättare som är väl insatta i det moderna språkbruk som är aktuellt i USA idag.

Samtliga översättare har amerikansk engelska som modersmål (i det fall målspråket är detsamma) vilket ger er hög kvalitet och snabb leverans av er slutprodukt.

Lokaliseringsexpertis

När man anpassar en översättning utifrån språkvariant och geografiskt område, beroende på i vilket land målgruppen finns, kallar man det för lokalisering. Omskrivningar av olika mått- och viktenheter är ett bra exempel på lokalisering när det gäller engelska.

Översättningsbyrån Snabböversättare garanterar skräddarsydda amerikanska översättningar helt anpassade utifrån era behov och önskemål.

Offerterbjudande

Begär en offert genom att fylla i formuläret eller skicka era textfiler via e-post så analyserar vi materialet och återkommer med ett prisvärt erbjudande så fort som möjligt.

Kontakt

Har ni frågor eller funderingar kan ni ringa 08-58 09 78 77 så får ni prata med någon av våra projektledare. Vi hjälper er vidare och ser till att ni får en behovsanpassad översättning.

2016-07-05T14:05:01.6208666Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.