Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Suzhou, Kina.

Suzhou, Kina. Vi erbjuder översättningar till och från mandarin. Vi har dialektala översättare runt om i Kina och andra kinesiska regioner.

Språkhistoria för mandarin

Snabböversättare översättningsservice presenterar här kortfattad information om historiken bakom mandarin. Vi hanterar era texter för kvalitetsöversättningar till och från mandarin.

Språket mandarin

Dagens språkvariant mandarin utvecklades ur klassisk kinesiska och medeltidskinesiska. Majoriteten av de kineser som bodde från nuvarande Manchuriet i öst till Yunnan i sydväst, använde olika varianter av mandarin som modersmål.

Man vet inte exakt när skillnaderna mellan medeltidskinesiska och mandarin uppstår, men Zhongyuan Yinyun en rimsamling från Yuandynastin ses som en viktig startpunkt för mandarinet historia.

Skolor och undervisning

När grundskolesystemet upprättades i den nya kinesiska republiken (både före och efter den kommunistiska revolutionen) gjordes ett försök att anpassa undervisningen genom att använda mandarin.

Resultatet blev att majoriteten av befolkningen på fastlandskina och Taiwan talar språkvarianten. I Hong Kong är det formella språket kantonesiska men mandarin blir allt mer populärt.

Professionella översättningar till och från mandarin

Spetskompetens, gedigen utbildning, mandarin som modersmål är några av det våra frilansande översättare har. Ni får en kvalitetssäkrad översättning skräddarsydd efter era önskemål. Med digitaliserad programvara och automatiserad posthantering är ni även garanterad en snabb leverans. Eftersom hanteringstiden är effektiviserad kan vi dessutom lova förmånliga priser.

Begär en offert utan kostnad

Vill ni veta kostnaden för er översättning? Grundpriserna hos oss är lägre än hos de flesta andra konkurrenter på den globala marknaden, men det som gör oss unika är att vi trots låga avgifter kan garantera samma höga kvalitet och korta leveranstider. Skicka in ert material och låt oss göra en analys så återkommer vi därefter med en fullständig offert.

Ring till oss på 08-58 09 78 77 om ni vill fråga någonting eller ha information om våra rutiner kring en översättning. Anlitar ni oss sparar ni såväl tid som pengar. Vi ser fram emot att höra från er!

Välkomna!

2017-12-29T15:57:23.9362561Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.