Barong från en marknad i Bali.

Kvalitet behöver inte vara dyrt! Maila era texter så återkommer vi med ett prisvärt offerterbjudande.

Indonesisk språkhistoria

Indonesien är en stat i Sydostasien och Oceanien och består av fler än 13 000 öar, 33 provinser och har mer än 238 miljoner invånare.

Snabböversättare utför översättningar till och från indonesiska men också andra språk i de olika regionerna. Privatpersoner, företag, organisationer och myndigheter är alla exempel på kunder som anlitar oss för olika typer av uppdrag. Vi översätter åt alla!

Kulturell mångfald

Den kulturella mångfalden i Indonesien är stor med ungefär 300 etniska grupper. Bortsett från ursprungsbefolkningarnas kulturer, finns tydliga influenser från indier, araber, kineser, malajer och européer.

Indonesiens nationella motto är: "Bhinneka Tunggal Ika" och betyder: Enighet i mångfald eller bokstavligen översatt: Många, men ändå en, beskriver den mångfald som formar landet på ett bra sätt.

Kontakta oss

Hör av er på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Vi behovsanpassar er indonesiska översättning efter era önskemål.

2016-07-07T13:57:48.9196859Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.