Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Mugardos, Galicien.

Vi hjälper er med alla typer av översättningar till och från galiciska. Vi har kompetensen ni söker!

Språkhistoria galiciska

De två officiella språken i Galicien är galiciska (gallego) och spanska. Gallego talas av närmare tre miljoner människor och är modersmål för 65 % av befolkningen.

Portugisiska och spanska

Gallego var ett av de romanska språket som uppstod när det latinska språket upplöstes. Det portugisiska språket ligger nära och kommer från samma språkfamilj.

Norra Portugal och Galicien delar en förståelse och många kulturella traditioner. Språkförståelsen är faktiskt större än den mellan galleger och sydspanjorer.

Under längre perioder var språket förbjudet och spanska var det enda språk som tilläts. Idag är gallego ett officiellt språk och skolorna undervisar i och lär ut språket.

Offerterbjudande

Snabböversättare erbjuder översättningstjänster till och från gallego (galiciska). Våra översättare har alltid målspråket som modersmål vilket garanterar en mycket hög kvalitet.

Kontakta oss om ni har frågor eller vill veta mer. Våra kontaktuppgifter finns på sidan Kontakt.

Givetvis kan ni även maila era frågor eller så svarar någon av våra projektledare så fort som möjligt. Hör av er så tar vi fram den projektlösning som passar er bäst!

2017-12-29T15:52:49.1797832Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.