Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Afghanistans statsvapen.

Vi utför översättningar till och från dari och pashto.

Språkhistoria – dari

I Afghanistan finns två officiella språk: dari och pashto. Dessa är högspråksvarianter av standardpersisk och delar av den indoeuropeiska språkfamiljen.

Hos översättningsbyrån Snabböversättare får ni korrekta översättningar till och från dari av högsta kvalitet. Med ett globalt nätverk av översättare kan vi täcka de flesta översättningsbehov idag.

Folkgrupper och persiska språk

Afghanistans befolkning utgörs av fyra större och ett trettiotal mindre folkgrupper. De största folkgrupperna är: pashtuner, tadzjiker, hazarer, uzbeker, aimaker och turkmener.

Andra språkvarianter i Afghanistan, förutom dari och pashto, är: uzbekiska, turkmenska, kirgiziska. Utöver dessa talas 30 mindre språk där baluchiska, pashai och kafirspråk är några exempel.

Offertbegäran – snabbt och billigt

Vi har kompetensen ni söker. Begär en offert genom formuläret eller via e-post. Vi tittar igenom materialet och återkommer med en offert så snart som möjligt med ett förmånligt erbjudande som få av våra konkurrenter kan matcha.

Kontakta oss

Vill ni fråga något eller ha mer information är ni hjärtligt välkomna att ringa 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare. Vill ni hellre kontakta oss via e-post går det givetvis lika bra.

2017-12-29T15:55:05.4744113Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.