Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Mobiltelefon.

Vi utför översättningar till och från armeniska. Vi samarbetar med översättare i olika geografiska områden. Kontakta oss på 08-58 09 78 77 så berättar vi mer!

Språkhistoria armeniska

Armenien är ett land som haft kortare perioder av självständighet men också persiska, romerska, arabiska, turkiska och sovjetiska härskare.

Med olika influenser färgas språket därefter och det finns idag många olika dialekter men två språkvarianter: östlig och västlig armeniska.

Armeniska översättare

Översättningsbyrån Snabböversättare har insikten och expertisen om de skillnader som finns i våra kompetenta armeniska översättare. Vi garanterar skräddarsydda, behovsanpassade och kvalitetssäkrade texter.

Erbjudande

Vi hjälper er gärna med översättningar till och från armeniska. Våra översättare kan hantera allt från enklare till mer komplexa texter. Ta reda på vad er översättning kostar genom att mejla era texter till oss.

Ni kan även använda formuläret om det gäller ensidiga dokument. Vi analyserar texterna och återkommer med ett prisvärt erbjudande så fort som möjligt. Ange gärna eventuella önskemål i meddelandet för en snabbade handläggningstid.

Kontakta oss

Våra projektledare finns tillgängliga på telefon för att svara på de eventuella frågor ni har. Vi skräddarsyr er översättning efter behov och önskemål. Varmt välkomna att ringa redan idag!

2016-07-04T11:56:51.1996982Z
Frederique Blom
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Frederique via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.